Top 5 vajra esenciale për rritjen e flokëve

Vajrat esenciale mund t'ju ndihmojnë flokëve të rriten të shëndetshëm, të plotë dhe me shkëlqim si dhe  ndihmojnë me kokën e thatë  dhe  humbjen e rastësishme të flokëve. Vajrat esenciale janë përdorur për shekuj me radhë, sepse ata janë në gjendje të stimulojnë një përgjigje të shëndetshme të gjëndrës së flokëve, e cila nga ana tjetër ndihmon rritjen. Këtu janë vajrat esenciale më të preferuara për rritjen e flokëve

Vaj esencial Lavender
Përzieni 10 pika vaj vaji, 10 pika vaj rozmarine, 5 pika vaj basil dhe 4 oz. e vajit të jojoba. Përdoreni rregullisht duke masuar mbi kokën tuaj dhe flokët.

Vaj esencial Rozmarinë
Vaj esencial Rozmarinë jo vetëm që lufton  tharjen e kokës, por gjithashtu ndihmon në rritjen e flokëve. Vaj rozmarinë inkurajon rritjen e flokëve. Inkurajon rritjen ose ju mund të shtoni disa pika në kondicioner tuaj.

Vaj esencial mendër

Vaj esencial mendër forcon dhe pastron kokën. Përzieni vajin e mendëres me një vaj bartës dhe zbatoni drejtpërdrejt në kokë.

Vaj esencial i borzilokut

Vaj esencial i borzilokut posedon vetitë gjallëruese dhe mund të aplikohet në mënyrë topike. Ky vaj mund të përzihet me vajra të tjera esenciale, të tilla si livando ose rozmarinë për të nxitur rritjen e shëndetshme të flokëve

Si të përdorni vajra esenciale?
Vajrat esenciale duhet  holluar. Gjithmonë holloni me një vaj bartës si jojoba ose vaj avokado, ose me ujë të distiluar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *