Ngjyrat natyrale të flokëve, tendencat e stinës

Bukuria kthehet tek natyralja me paletën e ngjyrave natyrale për flokët që janë mjaft në modë.

Duke lënë mënjanë eksperimentimet që nga flokët ylber tek ato ekstremet, tendencat e reja na ftojnë të frymëzohemi nga ngjyrat që gjejmë në natyrë për të zgjedhur ngjyrën e re të flokëve tanë.

Sekreti? Harmonizimi me ngjyrën tonë natyrale, duke lënë mënjanë kontrastet e nuancave, për të krijuar ëmbëlsi dhe butësi shumëdimensionale. Shihni galerinë e fotove për të krijuar idenë tuaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *