Këto 3 tendenca të ngjyrave të flokëve janë gati të jenë në trend për brunet

Ne parashikojmë se nuancat kafe roze, manaferrë dhe kërpudha do të jenë të njohura këtë pranverë.

Tentimi për të përzier ngjyrën e flokëve mund të merrni, mirë, flokë. Me kaq shumë ide të reja në trend, është e vështirë të gjesh më të mirët e reja për ty. Tre ide që ne i duam tani për brunetet: kafe, manaferrë dhe flokë kërpudha. Nga lule dhe ushqime të frymëzuara pikat kryesore janë mënyra e përsosur për të filluar sezonin me një vështrim të përditësuar.

Roze kafe

Nëse dëshironi të provoni të shtoni një prekje rozë në flokët tuaj, kjo delikatë ngjyrë kafe-kafe mund të jetë bastja juaj më e mirë. Nëse doni një nxjerrje më të theksuar të trëndafilave ose lë të kuptohet ngrohtësia, këtu janë disa shembuj për t’ju frymëzuar. Nga Gabrielle Harned ka stuhi të toneve rozë në këtë stil.

Këto reflekse  të ndritshme rozë nga Allie Villa e morën këtë bazë brune në nivelin e ardhshëm.

Manaferrë

Manaferrat janë në trend ! Flokët e errëta shkojn aq mirë me të kuqërreme të thellë, siç tregohet nga këta stilistë. Ajo është më e lidhur ngushtë me prirjen popullore të flokëve të verës. Versioni i Skyler London për këtë vështrim, më poshtë, është ngjyra e flokut e kuqe e verës

Këpurdhë

Për të mos u ngatërruar me një prerje të kërpudhave, kërkoni stilistin tuaj që të shkojë për një hije të mbuluar me kafe prej dheu. Shih se sa i mrekullueshëm duket ngjyra e zbehtë në këta klientë të lumtur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *