Është zyrtare: Starbucks po rrëzohet nga një Frappuccino me kristale

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pas disa ditëve të thashethemeve dhe postimeve të mediave sociale, Starbucks zyrtarisht njoftoi se po fut një Frappuccino Kristal Ball në menutë nga e enjtja, 22 mars deri të hënën, më 26 mars. Lajmi u dërgua me e-mail klientëve të Starbucks Shpërblyesve të mërkurën mbrëma.

Pirja, e disponueshme në dyqanet pjesëmarrëse në SHBA, Kanada dhe Meksikë, sipas një njoftimi për shtyp, është i bazuar në krem dhe i mbushur me aromë te mire dhe me shkëlqim të bruzës për të krijuar një efekt mermeri. Më pas ajo është e mbushur me krem të ngjyrosur me shkelqim dhe spërkatën me flakë të kaltër, të gjelbër ose ngjyrë vjollcë, me çdo ngjyrë që nënkupton një pasuri tjetër (blu, aventurë, gjelbër, fat dhe purpur, magji). Konsumatorët nuk do të dinë paraprakisht se cilat ngjyrë do të marrin.


vjollcë


blu


e verdhë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *