Si të bëni vetë shurup natyral për kollën

Nuk mund ta ndaloni kollën? Ne mund të ju ndihmojmeë

Ndonjëherë ajo gjëja e bezdisshme në fyt ose një kollë e pandërprerë thjesht nuk do të lëvizë dhe keni nevojë për mjete shtesë. Shkruani: Shurup kollitjes. Megjithëse lëngu i trashë mund të sjellë kujtimet e rrushit të ëmbël dhe të purpurt, shurupi i kollit nuk duhet të jetë i mbushur me shije artificiale dhe kimikate të panjohura.

Në këtë video, ne ju tregojmë se si ta bëni shurupin tuaj të shndritshëm të kollës së portokallit në shtëpi duke përdorur përbërës të gjithë natyrshëm që ndoshta keni në kuzhinë tuaj. Ndiqni së bashku për të mësuar se si mund të përgatisni shurupin qetësues në më pak se 30 minuta që është bërë nga portokallet e mbushura me vitaminë C, vaji i kokosit dhe kanellë me antioksidantë.

Dhe mbani në mend se edhe pse mund të jetë ftohtë dhe sezoni i gripit, ka gjëra që mund të bëni për të mbrojtur veten.

Natyrisht ka zgjedhje klasike që mund të bëni për të parandaluar çështjet e bezdisshme shëndetësore që mund të përkojnë me mot të ftohtë (ne po shohim ty, dridhura dhe teshtitje). Për shembull, është një ide e mirë për të marrë një grip të shtënë çdo vit, për të shmangur kontaktin e ngushtë me këdo që është i sëmurë, lani duart me sapun dhe vazhdoni të mbani zakonet e përgjithshme shëndetësore, si lëngjet e pirjes, ngrënë ushqime të shëndetshme dhe sasia e gjumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *