Smoothie nga banana dhe kokrrat e tërshërës për fillim të shkëlqyeshëm të ditës!

Nëse ndonjëherë keni bërë smoothie, me siguri njëri ndër përbërësit ka qenë banania.

Për shkak të vlerave nutritive të saj, banania është zgjedhje e shkëlqyeshme për smoothie: një banane mesatare (rreth 100 g) ka 89 kcal/372 kJ.

Nëse në smoothie shtoni kokrra tërshëre dhe bademe, për shkak të vlerave nutritive të tyre, ato do të shtojnë ndjenjën e të qenit i ngopur, shkrun Telegrafi, transmeton Jeta

Përbërësit:

1 banane
50 gr kokrra tërshëre
6 bademe
100 ml jogurt

Përgatitja:

Vendosni të gjithë përbërësit në blender dhe përzieni mire.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *