10 fotografitë që tregojë se dy kafshë shtëpiake janë më të mira se një

Pronarët e kafshëve shtëpiake shpesh kalojnë një kohë të vështirë duke u larguar nga shtëpia dhe duke lënë vetëm kafshët e tyre për një kohë të gjatë. Natyrisht, ata nuk mund të ndalojnë punën dhe të lënë mace e tyre të qëndrojnë në prehër gjatë gjithë ditës. Çfarë mund të bëjnë ata është të marresh një kafshë tjetër! Ne do t’ju tregojmë se çfarë mund të bëjë që një anëtar i dytë i familjes i mbuluar me qime.

Ju do të keni më shumë kohë të lirë sepse nga qenushat tuaj do të jenë të zënë duke luajtur me njëri-tjetrin.

 

Nëse ju pëlqen Feng Shui, ju do të duhet dy macet: Yin dhe Yang

Ju nuk do të keni nevoje për të kërkuar kafshët tuaja rreth apartamentit: ata do të jenë gjithmonë së bashku

Marrja e një banjë nuk do të jetë aq e frikshme.

Ju mund të jeni dyfish më dembel gjatë fundjavës.

Ata do të jenë të pandashëm edhe gjatë gjumit.

Dhe ata gjithmonë do të argëtohen së bashku.

Ju nuk do të jeni në gjendje t’i rezistoni hijeshit të dyfishtë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *