10 Gjërat që nuk duhen hedhur në lavamanin e kuzhinës

Oriz dhe Pasta

 

Lëvozhgat e vezës

 

Miell

 

Barnat

 

Flokë

 

Banderollat nga frutat dhe xhemat

 

Mbeturinat nga ndërtimet

 

Pjesën e mbetur të cigares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *