4 faqe për inspirime për punim-dore

Një lodër apo një dhuratë e blerë në një dyqan nuk mund të krahasohet kurrë me ato që krijojmë me duart tona. Përveç kësaj, çfarë mund të ishte më e bukur se sa të dish se ke bërë diçka krejtësisht nga e para?

Storenv

Shfletoni dyqanet e panumërta nga entuziastët e artizanatit dhe markat e pavarura artizanale për frymëzim. Ndoshta kjo është ajo ku ju do të merrni një ide apo edhe të gjeni partnerë, për një dyqan tuajin!

 

Рinterest

Shkruani ‘handmade’ ose fjalë kyçe të ngjashme në fushën e kërkimit, rri duarkryq, dhe relaksoni sytë tuaj në një përzgjedhje të artikujve të bukur dhe të pazakontë.

 

Еtsy

Tregu më i madh për produktet e punuar me dorë. Llamba të pikturuara, veshje me dantella të vjela, ata kanë të gjitha. Shfletoni dyqanet për ide dhe furnizime, ose tregoni dhe shisni sendet tuaja.

The Things We Do

Kjo faqe është e mbushur me ide për veshje të punuar me dorë, aksesorë, dekorime në shtëpi, artikuj shkrimi, dhurata dhe shumë më tepër. Ata janë aq të mrekullueshëm sa nuk do të jeni në gjendje të kaloni një shans për të bërë diçka vetë! Sidomos pasi që çdo ide shoqërohet me udhëzime dhe ilustrime të hollësishme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *