4 objekte të zakonshme që mund të shndërrohen në dekorime të stilit elegant

Shtëpi e embla shtëpi! Herë pas here, të gjithë ne përballemi me të njëjtën pyetje – si t’i shtojmë prekje të freskëta dekorative në hapësirën tonë të jetesës duke ruajtur buxhetin tonë? Trendet e fundit në dekorimin e shtëpisë mund të ofrojnë disa përgjigje të dobishme për këtë pyetje. Lajmi i madh është se ju nuk duhet të jeni një milioner me një diplomë në dizajn të brendshëm për t’i bërë shtëpitë e shtëpisë tuaj të duken unike dhe të gjallë!

                                             Përdore biçikletën tënde të vjetër

Një ide e madhe për një zbukurim të papafingo që do të punojë edhe për dhoma gjumi të adoleshentëve dhe për çdo dhomë tjetër në shtëpi, me kusht që banorët të jenë të rinj (ose të rinj në zemër) dhe të kenë dashuri për shpejtësi dhe rekreacion aktiv.

                                                    Sillni pyllin në shtëpinë tuaj

Gjatë dekadës së fundit, Natyra është bërë një nga temat qendrore në dizajnin e brendshëm. Mos lejoni që thjeshtësia e këtij stili të të fik. Kur përdoren si sende dekorative, degët e pikturuara dhe segmentet e trungut mund të jenë të dyja të bukura dhe funksionale. Thjesht mendoni për shumë mundësi! Për të përmendur vetëm disa, dhuratat e tilla të natyrës mund të përdoren për të krijuar varëse unike të veshjes, ndarëse të dhomave, rafte dhe panele. Është një mundësi e mirë për të dekoruar shtëpinë tuaj të sheshtë apo të vendit.

                                               Jepni jetë të reja për qelqe të tepërta

                                                                     Një shkallë për në qiell

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *