5 ide për të lehtësuar jetën e çdo prindi

Dizajnerët vazhdojnë të ndihmojnë prindërit duke ardhur në ndihmë me gjithnjë e më shumë pajisje të reja që i bëjnë fëmijët më të thjeshtë dhe më shumë argëtim, duke i lënë ata më shumë kohë të lirë.

 Një mini-dush për fëmijën tuaj

Një krevat fëmijësh dy-në-një dhe qese.

Një tryezë shumë e përshtatshme për të ndryshuar rrobat dhe pelenat.

Një pjatë që freskon ushqimin e nxehtë në mënyrë që fëmija juaj të mos djegë vetë

Një mbajtëse për sandwich

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *