5 mënyra për të organizuar më mirë frigoriferin tuaj

Mbajtja e frigoriferit tuaj të pastër dhe të organizuar jo vetëm që ju bën të ndiheni më mirë, por gjithashtu mund t’ju ndihmojnë të ruani cilësinë e ushqimit tuaj dhe ta zgjasin më gjatë. Në një frigorifer të çrregullt ne mund të harrojmë lehtë se çfarë prodhimesh kemi atje, dhe ushqimi mund të bëhet i kalbur dhe të shkojë në mbeturina.

1. Vendosja e kontejnerëve të mëdhenj në rafte

2. Përdorimi i klipeve të kordoneve për ushqimet me qese plastike

3.Pastrimi i frigoriferit pa kimikate të dëmshme

4.Të bësh një vend të veçantë për ushqimet që duhet të hahen së pari

5.Përdorimi i kutive të ndryshme në frigorifer

6.Bërja e një “snack zone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *