6 Gjërat që mund të bëni vetë për të krijuar hapsirë komode në shtëpi

Krijimi i një qilimi luksoz të bërë me gurë të vërtetë

 

Si për të rivendosur ngjyrosjen origjinale të një filxhan ose një turi

 

Si të bëni një llambë dekorative me dantellë

Krijo një raft të ri dhe të pazakontë për takëm

 

Bëni një kornizë të mrekullueshme të kartonit për pasqyrën

Qytet kabllor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *