8 Ide fantastike për transformimin e dhomave të vogla

A janë disa nga dhomat në shtëpinë ose apartamentin tuaj mjaft të vogëla? Është koha ta ndalojmë ta shohim këtë si një problem. Ju vetëm duhet të dini se si të përdorni mirë hapësirën brenda saj, dhe pastaj edhe në dollapin më të vogël do të jeni në gjendje të jetoni dhe të punoni, të bisedoni me miqtë dhe të kaloni kohë me partnerin tuaj në rehati.

Gjumi më lart, hapësira e punës më poshtë

Shtretër për dy fëmijë ne nje dhomë

 

Dizajni minimalist, i bere per perfeksion

Një dhomë ideale për lexim

 Si të krijoni një dhomë papafingo të rehatshme

Zgjidhje e mrekullueshme për dhomën e vogël të fëmijës suaj

Gjumi më lart, hapësira e punës më poshtë

Një kat i dytë i improvizuar në një raft

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *