Shëndrrisni dhomën tuaj me këto ideja që mund t’i bëni vetë

Llambat të krishtlindjeve të pikturuara me llak

Llaba shumë ngjyrshe

Llamba në formën e maceve të zeza

Qilim me drita Led

Llamba në formën e yjeve

Drita në formën e luleve

Drita në formë 3-D gjeometrike

Drita me letra dhe kupa

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *