Dekorues për dyert dhe raftet të bërë në kushte shtëpijake

Mjetet

Pambuk
Sapun enesh
Ujë të ngrohtë
T
as të vogël
G
jilpërë e madhe
Fi
je
R
reth për të luajtur
G
ërshërë
R
ruaza dhe gjëra të tjera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *