Këtë trik patjeter duhet ta dini për vezët e ziera

Vezët e ziera janë një ushqim i shëndetshëm dhe i mrekullueshëm për mëngjes.

Dhe përderisa janë të lehta për t’u bërë – duke i zier për 12 minuta varësisht nga madhësia e vezës – qërimi i tyre është diçka tjetër.

Kjo mund të jetë pjesa më e mërzitshme për dikë, por një trik i ri mund ta ndryshojë gjithë këtë. Duke shtuar sodë për pjekje në ujin e nxehtë, disa njerëz thonë se lëvozhga e vezës hiqet shumë lehtë. Një lugë gjelle sodë për pjekje (sodë buke) do t’ua bëjë qërimin e vezëve të ziera më të lehtë

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *