Përdorni këto çanta të pëlhurës të bëra vetë për lodrat e fëmijëve

E dinim se një ditë lodrat do të merrnin shtëpinë. Ne u përpoqëm t’i mbanim ato në dhomat e fëmijëve tanë, por fëmijët tanë gjithnjë i sjellin disa nga ato në dhomën e ndenjes. Zgjidhja? Bëni një thes elegant të magazinimit për të fshehur lodrat që duken në pamjen e parë dhe bëni të lehta për t’i bartur fëmijet ne dhomen e tyre Këto çanta janë të lehta për t’u bërë: nuk ka asnjë model, megjithatë, ekziston një formulë e përgjithshme. Çanta mund të bëhen të mëdha ose të vogla për t’iu përshtatur nevojave tuaja të magazinimit.

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *