Bëjeni vetë , pastrues për trupin nga sheqeri dhe limoni

Zbutoni lëkurën tuaj në mënyrë të natyrshme duke bërë një pastrim të trupit nga gjerat natyrore.

Materialet

   2 gota sheqer grimcuar   

   1/2 filxhan vaj kokosit   

   pika thelbësore limoni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *